Партньори
Услуги и цени
        ПЛАКАТИ
        БЕЗАДРЕСНО
РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

        АДРЕСНО
РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

        WEB
ДИЗАЙН

Контакти

БЕЗАДРЕСНА РЕКЛАМАБезадресната реклама е един от най- продуктивните методи за реклама, който се характеризира с малък размер на вложените средства и висока ефективност. Предлагаме няколко услуги свързани с безадресната реклама.Разпространение на рекламни материали по пощенски кутии


Разпространението на рекламни материали по пощенските кутии е един много успешен начин да достигнете до потенциалните клиенти. Можем да Ви предложим тази услуга в абсолютно всички райони на София и страната.цена за 1 бр. в лева 10 000 бр. до 50 000 бр. над 50 000 бр.
в жилищни комплекси 0.025 0.02 договаряне
в квартали с кооперации 0.03 0.025 договаряне

Цените за тираж под 10000 бр. се договарят допълнително.
Посочените цени са за рекламни материали с формат до А4 (един лист). За разпространение на брошури с формат по-голям от горепосочения подлежат на допълнително договаряне.
Транспортните и допълнителните технически разходи, направени на територията на гр.София са за сметка на ‘’Булет 10’’ ООД.
В края на кампанията клиентът получава карта на района където е извършено разпространението, подкрепена с подробен отчет за извършената дейност.


Разлепване на стикери


Цена за 1 бр. До 1000 бр. Над 1000 бр
стикери 20ст. договаряне

Цените са валидни за формат до А6.
В края на кампанията клиентът получава отчет за изпълнението - снимков материал придружен с карта. На нея е маркиран района, в който е извършено разпространението.


Раздаване на рекламни материали на ръка


Този вид реклама е по-ефективен ако се извършва на места, където се наблюдава концентрация на потенциални клиенти - пред административни сгради, бизнес центрове или на възлови места в централната част на София.Предлагаме и раздаване на рекламни материали на ръка по време на изложения, панаири, хепънинги, промоции и др., в обществени заведения или търговски обекти.

Поради комплексността на услугата цените са предмет на допълнително договаряне.